EL CAMÍ DE SANTIAGO PER CARRETERA DESDE BARCELONA AMB EL C.C.PROVENÇALENC

jueves, 11 de junio de 2009

PRÒLEG CAMINO DE SANTIAGO

Benviguts al Pròleg del Camino de Santiago (1a Edició...jeje...)

Donat que molts de vosaltres (socis CCP) no disposeu de tants dies per fer el Camino de Santiago sencer hem pensat fer un PRÒLEG DEL CAMINO DE SANTIAGO que transcorrerà pel camí català els dies 25 de juliol i 26 de juliol ( dissabte i diumenge) coincidint amb la ruta establerta del Camí de Santiago:

1a. Etapa pròleg, 25 juliol:Barcelona_Monasteri de Montserrat_Igualada_Cervera 125km

2a. Etapa pròleg, 26 juliol: Cervera_Tàrrega_Balaguer_Monzón_Barbastro 128km

Sortiríem de Barcelona el 25 de Juliol (dissabte) per arribar a Cervera a l'hora del dinar, tarde-nit lliure, visita al poble o excursió radial, i dormiríem en un hotel/hostal de la zona.

El dia 26, diumenge, sortiríem de Cervera ja esmorzats fins a Barbastro (Aragó) i allà s'acabaria el Pròleg del Camino de Santiago. Dinaríem i els cotxes de recolzament retornaran als ciclistes a Barcelona (unes 2,5h en cotxe) i els que seguim fent el camí remprendrem a l'endemà la marxa amb la 3a etapa.

Animeu-vos a fer les etapes PRÒLEG del Camino!! Tant en bici com en cotxe de suport, sobretot per retornar als ciclistes a BCN!! Qui s'animi a venir digueu-nos-ho al Xavi Vilanova o al Carles Garrido en les sortides del club o en les reunions de junta per tal d'organitzar-nos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario