EL CAMÍ DE SANTIAGO PER CARRETERA DESDE BARCELONA AMB EL C.C.PROVENÇALENC

lunes, 27 de julio de 2009

1a.Etapa 25 juliol: Pròleg Barcelona-Cervera (150km aprox.)

Escrivint a les 23.55h del 29 de juliol des de Santo Domingo de la Calzada, Hospedería Cisterciense.

Aquí va la primera crònica….com sempre feta per enviats no especials i peregrins no oficials.

El pròleg, una etapa inesperadament exigent!!! Algun calvari més???

Sortida a les 7.00h des del lloc habitual del club!! Però, un dels components va acumular un retràs de 5 minuts, un servidor per variar! Sorry a tots!! Un cop ens vàrem organitzar, es varen disparar els flaixos de la càmara de fotos que indicava que era l’hora de partir! Quan de sobte, i abans de començar a rodar, per sorpresa dels presents, 3 membres de la grupeta que havien confirmat que rodarien amb nosaltres els primers kms causen ABANDONNE!!!! Així que E&E i R.M. abandonen la disciplina del pilot abans de la sortida, motius a banda, ens deveu una cola mínim......!!
Per tant prenem la sortida oficial l’Asun la nena, l’experimentat Francisco Zorrilla (fins el centre de BCN), dos gregaris de luxe com són en Ruben i en Carles Duran, gràcies des de ja a tots ells, i els responsables de tot aquest xou en Xavier Vilanova i en Carles loGarri.
La sortida per la diagonal: plàcida!! En Ruben i en Charlie (qui acumula ja diversos mots (vegeu il capo i per l’ocasió: remolcador humà)) ens varen dur amb la classe i l’elegància que els caracteritza fins a peu de Montserrat. Allà vàrem pujar a bloc en dos grupets. On un cop a dalt tots ens férem les fotos de rigor per passar a prendre uns refrigeris. En Ruben no va poder evitar prendre una COCA COLA substància a la que es va declarar addicte en l’stage de Suïssa......ell diu que ja no ho està però tots sabem que sí, és el Yonki de la COCA COLA!!!!
En Xavier i jo inaugurem la credencial del peregrino a les oficines pastorals de l’abadia de Montserrat per tot seguit iniciar el descens cap a Manresa. El Ruben a mitja baixada de Montserrat s’acomiada de nosaltres, té assumptes pendents amb la familia.....Quedem 4 en carrera i........solo puede quedar uno.......
L’arribada a Manresa és d’allò més estratosfèric, tant que ens passem de frenada a la capital del Bages i anem a petar al següent poble: Sant Joan de Vilatorrada en honor a un membre de la grupeta que ja anava una mica torradet però que ningú encara sabia el seu nom...a Sant Joan esmorzem en un sucedani de bar uns paninos i líquids de més d’un color...
L’alt de Fonollosa ens espera i també el ‘hombre del mazo’. La inesperada quilometrada d’ascens i el vent en contra fa que la nostra estimada Asun rebi el mazazo maleït!! Així que ha de posar el seu xino xano particular i anar fent a ritme de mazo.....solo puede quedar uno.....En Xavier i jo en senyal d’agraïment per la seva presència fem de coequipiers de la nena fins Cervera mentre que en Charlie queda com a cap de cursa en solitari i protagonista de solo puede quedar uno, és ell!!!, es dirigeix a la recerca de la benaurada Eva, la seva parella, qui ens esperava a Cervera amb les nostres bosses, gràcies Eva!!
Dinem tots juntets en immillorable companyia i ‘cachondeito’ habitual i cedim les dutxes a l’Asun i en Charlie perquè marxin nets i polits cap al seu destí vacacional, i ja us dic que no és Marinador!! Tot seguit dutxa de l’organització amb ‘siesta’ inclosa.
Per la tarda/nit no ens queda una altra que anar a les festes dels Ametllers de Cervera on ens esperen unes colles castelleres, musiqueta, menjar i beguda (3 cerveses per hom i carn a la brasa) i unes noies molt mones!!! Amb tot això se’ns ha fet tard....i demà toca etapone.....toca remar que diuen els pros.........fins demà!!

Iniciant l'alt de Montserrat

L'Asun en plena ascenció


Grupeta oficial del pròleg a Montserrat




En Charlie content perquè no sap l'encerrona que l'espera!!




En Ruben i les drogues....!!!




Dos gregaris d'autèntic luxe: En Carles D. i en Ruben






Grupeta encaminantse cap a Montserrat

Cartell de les festes dels Ametllers a Cervera

No hay comentarios:

Publicar un comentario