EL CAMÍ DE SANTIAGO PER CARRETERA DESDE BARCELONA AMB EL C.C.PROVENÇALENC

martes, 28 de julio de 2009

4a etapa 28 de juliol: Santa Cruz de la Serós-Puente de la Reina (112km)

Escrivint des de Rabanal del Camino (León) , 01 d’agost de 2009
7.15h Sona el despertador d’en Xavier amb la ja mítica balada d’U2 Electric Storm! L’hostal ens ha deixat l’esmorzar preparat. Avui arribem a la comunitat de Navarra, a Puente la Reina. Agafem la carretera que uneix Jaca amb Pamplona, la pròpia del Camino de Santiago, i fem parada tècnica a Viana després de resseguir l’embassament de Yesa, la carretera avui és generosa amb nosaltres i no té tantes pujadetes com de costum, a part, tenim vent a favor, cosa que millora moooolt les circumstàncies de carrera...totes les etapes que hem fet en solitari estem rodant a una mitjana d’una mica més de 30km/h...una bona dada!! Per tant arribem sense complicacions a Puente de la Reina, una localitat en festes que ens rep amb bon rotllo!! En Jaume ha reservat un hotel d’alta alcúrnia, peaso habitació triple!!! Són les 14h de la tarda. Primer dia que aconseguim arribar a una hora decent! Tenim temps per dutxar-nos abans de dinar increïble!!! I jo he fet fins i tot la bugada!!! El problema és on ho penjo!! Així que creo una infrastructura un tant peculiar i amb els penjadors del l’armari vaig col·locant tota la roba per tot el lavabo!! Em plouen les crítiques al mateix temps que vaig inundant el lavabo amb el degoteig de la roba...però la vida és dura!!! Anem a dinar a un restaurant peregrí al costat de l’hotel, destacar la porta d’emergència tancada amb cadenes i l’altercat d’en Jaume amb la cambrera perquè no veia massa clar que en Jaume fos peregrí....però si que ho és...això sí...d’alt standing...us he dit que és un dandy??
Per la tarda anem a les festes de Puente la Reina: cerves, 'vaquillas', moooolta gent i bon ambient...poc després partim a Pamplona per visitar-la i acabar sopant pinxos i txacolís pels bars del carrer Estafeta....està tot a petar....però encara hi cabem!
Tornada amb un petit retràs a Puente la Reina per autovia després de perdre’ns pels carrers pamplonesos...jo dormo bé..però en Jaume i en Xavier acusen una certa falta de son ja que l’aparell d’aire condicionat els ha interromput la son un munt de vegades...això diuen....



Puente la Reina


de festa per Puente la Reina....



La carretera navarresa

Pis stop a Liédana



Pamplona monumental




Pamlona gastronòmica


Vaquillas a Puente la Reina...quina por!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario