EL CAMÍ DE SANTIAGO PER CARRETERA DESDE BARCELONA AMB EL C.C.PROVENÇALENC

jueves, 30 de julio de 2009

6a etapa 30 de juliol: Santo Domingo de la calzada- Castrogeriz (120km)

7.15h...U2...esmorzar auster a ca les monges....avui toca Burgos_Castrojeriz...visitar a la meva germaneta i rebre els companys Asun i Pere per acabar de completar el Caminito....El dia està mooolt tapadot....molta boira...xispeja una mica....manguitos, xaleco, samarreta tèrmica......pocs graus...uns 15º....rodem i rodem fins trobar la carretera que ens durà fins el port de la Pedraja, no molt dur però col·lapsat per les obres! Quan coronem, la baixada és absolutament esbojarrada, ritme esfereïdor que ens fa rodar durant uns 20km a uns 50km/h sense exagerar! Arribem a Burgos i....pfffffffffff....la meva roda del darrera ha reventat!! Reparem ràpid i continuem endavant fins el poble on està ma germana de vacances, Las Quintanillas. Allà la família del Carlos, el nòvio de laGarri, ens convida a esmorzar a casa seva. Bon ambient familiar....quedem en tornar-nos a veure per la tarda a Burgos....
Després d’uns quants quilòmetres més, carretera plana plana plana, arribem a Castrojeriz, el sol ofega de valent! Seguim amb mitjanes de més de 30km/h! L’hora d’arribada, l’habitual. Sobre les 14.30h! Anem al Mesón de Castrojeriz!! Avui més baratet que l’habitual uns 15€ per persona....cutrillo però ja ens va bé....dutxa, dinar peregrino per 9€!! Ens hem posat les botes!!
Després de la merescuda migdiada arriben n’Asun i en Pere directament des de Barcelona amb el beflipa de l’Asun. A mi encara em troben en ‘paños menores’ per la sala d’estar del Mesón....els ajudem a descarregar les bosses i les bicis perquè el beflipa quedarà aparcat a Castrojeriz fins la tornada.
A Burgos ja tots plegats enllacem amb ma germana i el noviet qui ens farà una rutilla guiada per la city....mooooolt catxondeito....cerveseta d’acomiadament amb els guies...i sopar, com sempre, a l’estil peregrí, a la zona asturiana de Burgos ben a prop de la imponent catedral.
Tornem a Castrojeriz, uns 40km de cotxe, i demà serà un altre dia. Les habitacions són de 2, l’Asun soleta, els Vilanews juntets i jo dormo amb en Pere.

Camí de Burgos



Punxada a Burgos I


Punxada a Burgos II

Visita familiar loGarri i laGarri, Las Quintanillas , Burgos.






Turisme, Burgos monumental.





.....mmmm....castanyes!!!!



Grupo en pleno!! Per fi arriba la gent de refresc: l'Asun i en Pere!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario