EL CAMÍ DE SANTIAGO PER CARRETERA DESDE BARCELONA AMB EL C.C.PROVENÇALENC

domingo, 5 de julio de 2009

NOVETATS PRÒLEG DEL CAMINO CCP

Ei, molt bones!! Ja queda menys per començar el camino de Santiago i per tant les etapes pròleg: 25 i 26 de juliol. Us passem la informació i les possibles opcions a fer:
25 de Juliol de 2009: Barcelona_Alt de Montserrat_Cervera (no anirem per l'autovia, farem camí alternatiu més segur i tranquil, més endavant posarem exactament les vies que agafarem!)

Alt de Montserrat, la dificultat muntanyosa de la jornada


Cervera (La Segarra _LLeida_), ciutat de final d'etapa pròleg del 25 de juliol

Hora de sortida: 7.00h

Lloc de sortida: el mateix de les sortides del club.

Opció 1: Fer l'etapa del 25, dinar a Cervera (sobre les 14.30h), i tornar després de dinar cap a BCN via tren o amb cotxe (qui el pugui dur)

Opció 2: Fer l'etapa del 25, dinar a Cervera (sobre les 14.30h), anar a l'hotel a fer dutxeta, turisteo, dormir a l'hotel, i tornar a l'endemà amb bicicleta a BCN (també podeu agafar el tren)

Opció 3: Fer l'etapa del 25, dinar a Cervera (sobre les 14.30h), anar a l'hotel a fer dutxeta, turisteo, dormir a l'hotel, i fer l'etapa del 26 (Cervera_Barbastro), dinar a Barbastro i tornar a BCN (veure opcions: tren, cotxe de suport que pugui venir...)

De totes maneres, qui no pugui fer cap de les 3 opcions, el dia 25 aquell que vulgui pot acompanyar-nos el tros que trobi convenient i després donar-se la volta i tornar a BCN!!!


Hi esteu tots convidats!!!


Més endavant també us direm a quin hotel serem a Cervera!! Aquells que es quedin a dormir a Cervera que ens ho diguin quant abans millor per reservar habitació ja!!


I recordeu que encara hi sou a temps si voleu fer el camí complet!!! Ja tenim cotxe de recolzament i xòfer de luxe, reservem de moment el seu anonimat!!! Ja farem un especial.....

No hay comentarios:

Publicar un comentario